Sabtu, 14 Januari 2017

Rutin Kecantikan SKINCARE SELAMAT & BERKESAN !!!







Rutin Kecantikan Nutriwhite SKINCARE SELAMAT & BERKESAN !!! 
 
Make sure setiap malam sebelum tidur, anda wajib lengkapkan routine bersama skincare kesayangan ini..
.


 
1st- Remove semua kotoran dan daki2 dari wajah dengan MAKEUP REMOVER walaupun anda tak mekap pun duduk rumah. Tapi walaupun tak mekap, kotoran dan habuk masih lekat pada wajah. Dan make sure kena remove sebelum tidur. Anda akan rasa Puas bila nampak segala daki keluar!
.


JOM tengok DEMO make up remover :) 

video

 



2nd- Dah setel bersihkan wajah dengan Makeup Remover, cuci pulak dengan DEEP FOAM CLEANSER biar kulit yang dah bersih lepas bersihkan dengan Makeup Remover tadi bebas dari segala minyak berlebihan dan sisa kotoran. Lepas ni kulit anda akan rasa freshhhh gila!

.
3rd- Lepas cuci muka, sapu pulak ke wajah SOOTHING SOFTENER. Dia macam toner. Ni lah rahsia kulit bebas dari open pores dan ada tips rahsia cara pakai yang betul tau. Selama ni ramai yang pakai toner cara salah, sebab tu tak nampak kesan sangat. Saya akan kongsi pada customer yang beri dari saya yep😘
.

4th- WHITENING ESSENCE. As semua orang tahu, ni memang super duper fav orang ramai foreverrr! Sebab bila apply tu kulit jadi extra MOIST, GLOWY, HALUS dan LEMBUTTT sangat! 

.
5th- SPOT WHITENING TREATMENT. Bagus sangat untuk pudarkan parut dan jeragat. Muka anda akan tiada jeragat. So kita tonyoh sampai takda
.

6th- Last but not least, OVERNIGHT CREAM. This one is the best i tell you! Bila pakai ni malam, esok pagi kulit rasa sangat lah fresh yang tak boleh cerita macam mana.. so, kena rasa sendiri

.
Seriously you guys memang kena pakai sendiri then only you know betapa best pakai skincare premium ni tau.. Tapi dengan harga yang jimat dan mampu milik 😊
.
satu set ini TAHAN almost 6 BULAN. Just guna sikit dah cukup
dah..









jika berminat nak beli :) 
hubungi saya atau anda boleh beli sendiri set ini, loose item yang anda kehendaki di " buy here" bawah ni 


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=e4807834012f253392148c5bfdcb8020

 

nur hanisah @ svetlo nisa,
Shaklee independent distributor
ws : +60134322141
Fb : svetlonisa
page : healthbay by svetlonisa
IG : svetlonisa_2
COD : kepala batas, penang. tasek gelugor, padang serai kedah,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan